Онлајн видео состанок во 3 чекори

Поврзи се од компјутер или мобилен телефон преку апликацијата за онлајн состаноци Cisco WebEx Meetings

ПОВРЗИ СЕ ВЕДНАШ!

секој работен ден, од 8 до 16 часот

Погледни детално упатство

Постави прашање,
побарај понуда

Нашиот тим се состои од повеќе од 120 експерти и консултанти за осигурување, обучени и искусни професионалци, кои сега се достапни за вас и преку онлајн филијалата.

Побарајте ги за состанок, прашајте ги за совет или побарајте понуда за осигурителните услуги и продукти на Еуролинк осигурување.

Индивидуални корисници

Ако сте индивидуален корисник слободно консултирајте се и поставете прашања за:

  • Приватното семејно здравствено осигурување;
  • ДОМИ полисата за осигурување на домот;
  • Можноста за осигурување од незгода за целото семејство;
  • Осигурување на вашето возило, и многу друго

Не заборавајте да се информирате и за попустите кои можете да ги добиете со склучување на договори за лојалност.

Деловни корисници

Деловните корисници меѓу другото може да се информираат и консултираат преку нашите експерти за: 

  • Придобивките од осигурување на бизнисот;
  • Поволностите на колективно здравствено осигурување;
  • Осигурувањето од професионална одговорност;
  • Осигурување на службените возила, и многу друго.

Разговарајте и за поволностите и попустите при склучување на повеќегодишни договори.

Не ги одложувајте важните одлуки

Нашите искусни експерти и консултанти за осигурување отсега се достапни за вас и преку директна видео комуникација, подготвени да ви помогнат да го направите вистинскиот избор каде и да сте. 

СОСТАНОК НА КЛИК

секој работен ден, од 8 до 16 часот

Cisco Webex Meetings

Зошто оваа платформа?

Webex е безбедна, наградувана и најкористена платформа во својата категорија. Лидер на Gartner Magic Quadrant анализата, 12 години по ред. Зад неа стои гигантот Cisco, компанија која е во врвот на листата на технолошки компании кои со години, на највиско ниво, го опслужуваат корпоративниот свет.

ПОВРЗИ СЕ ВЕДНАШ!

секој работен ден, од 8 до 16 часот